Video på hemsidan

Video och film på hemsidan blir allt viktigare idag, MyAmiko Media kan hjälpa er med inspelning av allt från enkla reklamfilmer till mer avancerade presentationsfilmer för er hemsida och internet. Med video på hemsidan vinner man fördelar både genom mer personlig marknadsföring och ett bättre resultat för er sökmotoroptimering.

MyAmiko Media håller också kurser och workshops för er som känner att ni hellre vill spara pengar på att göra filmerna själva. Idag är det inte speciellt svårt att få till en egen film med bra kvalitet.

Har man ingen tidigare erfarenhet så kan man behöva lära sig vissa grundläggande knep och få prova praktiskt på en workshop med en bra lärare, sedan kan man börja göra egen film.

I vissa fall kan man till och med klara sig med att spela in sin film på en bra mobiltelefon. Det är viktigare med ett smart och bra budskap än med teknisk toppkvalitet på filmer för hemsidan.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er att utnyttja detta kraftfulla media i er marknadsföring.

Kurs – Film på hemsidan – 1 dag

Det finns inget bättre sätt att lära sig än att göra själv – därför är workshop-modellen perfekt för detta. Tillsamman går vi igenom bla:

* Val av kamera och kvalité på videon
* Ljussättning
* Ljud
* Enkel storytelling
* Inspelning
* Redigering av inspelad film
* och slutligen hur du marknadsför dig och din film på bästa sätt.

Nästa tillfälle för denna workshop är: Fredag 15/7 start kl 09.
8 timmmar inkl lunch och kaffe. Max 4 personer/workshop.

Anmäl dig till MyAmiko Media på info@myamiko.se eller ring 070-7307658.

För frågor kring denna workshop, info@myamiko.se